Category Archives: подароци

АНТИКА ВО УМЕТНОСТ ВО МАКЕДОНИЈА – РЕПЛИКИ ОД ИСКОПИНИ НА ЗОРАН СЛАВКОВИЌ

ImageHandler (4)

Зоран Славковиќ, Куманово, број за нарачки: 070 908 707 античка кутија  12 cm x 7.5 cm x 5 cm (visina) = 499 ден. Релјеф: Животни 36 cm x 23 cm , во дрвена рамка со стакло = 1199 ден. Релјеф: Девојка 36 cm x 20 cm , во дрвена рамка со стакло = 1599 ден ….1 парче Релјеф: Богородица 23 cm x 20 cm , […]

Read more

Огласување/Донација за будност.мк

Општествено-културниот, социјално мотивиран и информативен портал Будност.мк  им овозможува на читателите да  следат вести, ставови, интервјуа, колумни,  како и новости од реалноста на вистината во која живееме, реалноста во која светот живее, создавање на паралели , во ставовите и залагањата на  индивидуите, невладините организации, културата, сценскиот живот, здравјето, технологијата, модата, и воопшто животот. Со четивата кои покриваат најразновидна тематика, која […]

Read more