Category Archives: вработување

Beauty Salon and Spa in Doha, Qatar: ВРАБОТУВАЊЕ ВО КАТАР ПРЕКУ АГЕНЦИЈА

Doha-Qatar-01

  Нашите партнери Human Capital Group од Доха, Катар бараат:  For a Beauty Salon and Spa in Doha, Qatar: Training Manager (1 position) Salary: 17000 – 20000 QAR (4600$- 5400$) Preferred from UK Cidesco Certificate minimum 5 years’ experience. Saloon supervisors  (4 positions) Salary: 5000-7000 QAR (1350$- 1900$) 3-5 years’ experience Relevant Field Beauticians (8 positions) Salary: 3000 QAR (810$) […]

Read more

Pre-opening Hotel in Doha – Managed by reputed Katara hotels/ бара кандидати за вработување

20

ГЛОБАЛВОРК ИНТЕР е агенција за посредување при вработување во земјата и странство со наплата, со број на лиценца 08-4792/5 издадена од Министерство за труд и социјална политика.   Pre-opening Hotel in Doha – Managed by reputed Katara hotels Ќе дојдат лично да интервјуираат наши кандидати во тек на месец март 2015 год, за следниве позиции: Position Nos. Department Max Salary/QAR Guest […]

Read more