Кежаровски замина како последен емигрант!

16140581499_b44c0f2b0f_b

civilmedia.mk

„Државата требаше да го заштити и да го искористи како човек, кој бил жртва на еден систем“, „Никако не смееше да замине, требаше да му се даде поддршка, малку повеќе да се заинтересира нашето граѓанство“, „Кежаровски замина како последен емигрант“… Ова се дел од размислувањата на граѓан(к)ите коишто, екипата на ЦИВИЛ Медиа ги анкетираше во центарот на Скопје, барајќи одговор на прашањето: Требаше ли да се дозволи, новинарот Томислав Кежаровски да замине од Македонија?

прочитајте повеќе на:

 http://civilmedia.mk/kzharovski-zamina-kako-posldn-migrant/

VAF22698 | by Vancho Djambaski VAF22698 | by Vancho Djambaski