„ И тогаш Јаков му дари на Јосиф шарена облека“ , промоција на нова книга на Дарко Лешоски

19756880_10212929403380452_3326154793688752725_n

Промоција на нова поетска стихозбирка на Дарко Лешоски, ќе се оддржи вечерва 12 јули 2017, во Музеј на современа уметност – Скопје (https://goo.gl/maps/aVUjTFDS8tR2) со почеток во 20:00 часот.
Влезот е слободен и отворен за сите.
Музика: Sonja Ismail Ognenoska
Поддржано од Stobi Winery – Винарија Стоби и “Milieukontakt Macedonia” (member of Milieukontakt International Network)

” Нема да ја отвори никој промоцијата. Ќе ја отворите вие. :)
Зошто јас сум ваш. Би ценел и сакал доколку секој од вас доле во коментар или со ваш статус #Лешоски #Lesoski да напише еден збор или по само една реченица, која му е првата асоцијација кога ми чита некоја песна, како тој/таа се почуствувале, зошто сака да ме чита, зошто мрази да ме чита, зошто неќе или зошто сака да пишувам…било што. Ќе гледам да читам се, сосе навредите и пцовки за мене лично -може :) ! (навреди кон мој близок или мешање фамилија – дур што ќе читам тоа! :) ВИ БЛАГОДАРАМ!”- напиша Дарко Лешоски на неговиот фејсбук профил