Промоција на драмата “Со вкус на овошен сладолед ” на Трајче Кацаров во Куманово

18034167_1897553243862681_2106585307977695795_n

12512441_10153860265375295_2416392688016546625_n

 

Во Центарот за култура – Трајко Прокопиев , во Куманово , утре, 22.04.2017 година во 12 часот ,  ќе се оддржи промоција на драмата на Трајче Кацаров “Со вкус на овошен сладолед”.

Промотор на  книгата ќе биде Гоце Ристовски, а модератор Оливера Доцевска.