Премиера на ”Европјани” во Драмски

18009377_1524353697584546_129467315_n

11218751_1014657045220883_1811099626448698156_n

 

“Со особено задоволство Ве поканувамe на премиерата на комедијата ЕВРОПЈАНИ  На 24 април 2017 година (понеделник) во Драмски театар Скопје (голема сцена), со почеток во 20,00 часот.” изјави  Мирко Мики Видоески, во чија режија е комедијата.