Промоција на антологијата “Ова е моето последно молчење” во Штип

15203257_10211542231859843_1621681712273977371_n
На 1-ви Декември (четврток) 2016 година , во 12 часот , ќе се одржи промоцијата на антологијата ” Ова е моето последно молчење” , во Библиотеката “Гоце Делчев” , во Штип.

На промоцијата ќе говорат приредувачките Оливера Доцевска и Елена Пренџова, како и промоторот проф.д-р Весна Мојсова Чепишевска .
Книгата е во издание на Антолог, со поддршка на Министерството за култура на Република Македонија.