Астални проекции по 25 пат во Менада

15181359_1753837514878733_1405179507081361327_n

На 29 ноември  од 20-24 часот, во Менада, Скопје, по 25 пат се организираат Астални проекции.

“Овој ноември двапати организираме Астални, оти во декември нема да има.

Добредојдени сте во вторник.

Убај љуѓе се собравме, а ќе ни свират и девојките од Перија.

Учествуваат:

Лилјана Дирјан
Перо Сарџоски
Јулијана Величковска
Живко Грозданоски
Митко Гогов
Мартина Јанеска
Диме Данов
Рина Јанкуловска
Викторија Мирческа
Милан Дејановиќ
Геа Терезија
Јован Лешев

Концерт: Перија”

велат организаторите на

https://www.facebook.com/events/140636376417551/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1480279390836172