Бесплатни пробни тестови по ТОЕФЛ и ИЕЛТС на Универзитетот Евро- Балкан

14997037_1151345444919601_2044579088_n

Универзитетот Евро – Балкан нуди подгoтовка за иднината, со бесплатен пробен тест по ТОЕФЛ и ИЕЛТС , како и бесплатната презентација .

Пријавувањето е до 11 Ноември, кај м-р Елена Пренџова.

тел.077 56 55 37

      (02) 3 075 570