НОВО -Место и време на собирање на 1000 потписи за Оливера Доцевска и независна листа на кандидати за пратеници

zname-grcev-2

Објава на информација:

Ве известуваме дека од вчера 28 Октомври 2016 година до 6-ти Ноември 2016 година, со работно време од 8.30 -19 часот, (и во сабота и недела, како и за време на пауза),

Ќе се собираат 1000 потписи за кандидати за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија во ИЕ 2 (Куманово, Старо Нагоричане, Липково, Гази Баба, Арачиново, Гази Баба, Чаир, Бутел, Шуто Оризари и Чучер Сандево) ,

Оливера Доцевска- група избирачи и листа на независни кандидати

Собирањето на потписите ќе се одвива на следните локации:

  1. За Куманово  и Старо Нагоричане :

ДИК Куманово, кај Општина Куманово и МВР(бараките пред влез на зграда за издавање лични карти и пасоши), влез од задна страна на барака, од кај паркинг )

ул.11 Октомври бб

2.Липково  – седиште на Општина Липково

3. Чаир,  Бутел, :

Бараки на стара општина Бутел- барака бр. 16, соба бр.15,

ул.Босна и Херцеговина бб

4. Шуто оризари , Чучер Сандево, Арачиново:

Во простории на Општина Шуто оризари , Општина Чучер Сандево, Општина Арачиново

5. Гази Баба :

Простории на

Општина Гази Баба(спроти х. Континентал) Барака 1, соба 7

Бул.Александар Македонски бб

6.  Ѓорче Петров

седиште на Општина Ѓорче Петров,

ул.Ѓорче Петров бр.73, последна 5-ка,на семафори лево

 

Со почит,

Оливера Доцевска- група избирачи и независна листа на кандидати за пратеници за ИЕ 2″