Излезе новиот сингл на Даниел Данн Стојмановски и Марга Сол(Marga Sol feat. Dann) -” SUNSHINE”

13934948_1048310781885238_4118604713811106755_n

Излезе новиот синг на Даниел Данн Стојмановски и Марга Сол(Marga Sol feat. Dann).

Ова тема е навистина неверојатно и необично музичко остварување кое ќе допре до Вашите длабочини и ќе Ви внесе Сонце во душите :)

https://www.youtube.com/watch?v=07ne6IRMjkc


На фејсбук социјалната мрежа на која го презентираа настанот/синглот, тие напишаа:

https://www.facebook.com/events/1073969106017233/


Драги пријатели, фанови, соработници :) ова е нашиот нов сингл. Преслушајте, коментирајте, СПОДЕЛЕТЕ… објавете во Вашите медиуми… потребна ни е ПОДДРШКА :)
Најважно, се надеваме дека најискрено ќе ви се допадне и ќе сакате да си ја слушате штом се разбудите, додека возите, додека си пиете кафенце, на плажа, додека водите љубов… пред да заспиете :D


♥ ♥ ♥ Love ya”

 

Екипата на budnost.mk и Justicija им посакуваат голем, светски успех!

***************************************************************
Single release of the track “SUNSHINE” – house soulful track with very catchy commercial melody and amazing vocals by the singer Daniel DANN and back vocals by Marga Sol. GREAT remix is included in this single release by world known artist Project Blue Sun (club & radio version).
CLICK HERE to BUY in M-Sol Store: http://m-solrecords.com/shop/lounge-c
PRE-order on iTunes: 24.08.2016
Worldwide stores release: 01.09.2016

Music composed, lyrics & produced by: Marga Sol (www.margasol.com)
LEAD Vocal: Daniel DANN
Back Vocals: Daniel DANN & Marga Sol
[All rights reserved to M-Sol Records @2016]

More about M-Sol Records:
Web:http://www.m-solrecords.com/
E-Mail: contact@m-solrecords.com
Facebook: https://www.facebook.com/M-Sol-Records
SoundCloud:https://soundcloud.com/m-sol-records
Instagram: https://www.instagram.com/msolrecords/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/msolrecords

More about the singer:
Macedonian musician DANN (Daniel Dann), a singer and a composer, started his professional career in 2005. In the past ten years he has recorded many singles, he took part at the most reputable music festivals and he begin composing for himself and for various Macedonian artists. He prefers pop, dance, funk, R&B and funk music.
https://www.fb.com/dann.hcm